TV 24

Pizza-uge for børn

I vinterferien kan børnene få lov at designe deres egen pizza og give den et navn efter eget valg. Det er tilbuddet hos pizza-kæden Gorms Pizza, som mange allerede har taget imod. I de sidste dage af ferien kan man også blende sin sovs på en cykel.

Trampolin-center atter i gang

På C.F. Tietgensvej i Kolding er der igen aktiviteter på de mange trampoliner i den store lagerhal. Jump’ it er navnet på det nye sted, der i vinterferien er blevet godt besøgt.

Abefest på kunstmuseet

Det er vinterferie og tid til at slappe af sammen med børnene. Hvis de skulle kede sig, så er der mange muligheder for at finde nogle spændende aktiviteter. Hos Trapholt kan man komme ud og se på aber og endda også lave en lille film.

Veterantoget kører i ferien

I vinterferien er der mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne rundt omkring i landet. På Danmarks Jernbanemuseum kan man kigge og køre med et gammelt veterantog fra 1890’erne.

Leon slog verdensrekorden

I dag klokken 17:30 stillede Leon Holbæk, der er tidligere mesterbokser fra Kolding, op til en fysisk hård dyst. Han ville slå rekorden i One Hand Push Up og komme i Guiness Rekordbog.

Hotel forærede møbler væk

I denne uge annoncerede Scandic Kolding, at de havde møbler, der kunne afhentes gratis på hotellets femte etage. Dengang havde de ikke nogen idé om hvor mange, der ville tage imod tilbuddet, der gjaldt fredag i timerne mellem klokken 12 og 15. Men det blev noget af et tilløbstykke.

Verdenspremiere på ny Legofilm

Lørdag var en masse gæster inviteret til at se den nye film, der hedder “Lego Filmen 2” og som handler om kendte figurer i en verden med det legetøj, som alle børn kender. Det foregik i Legolands egen biograf og der var sørget for noget godt til ganen til verdenspremieren.

Sanger indspillede musik i fyrtårn

MC Hansen besøgte Træskohage Fyr ved Vejle Fjord for at optage musikvideoen til en af hans sange. TV 24 var med inden det gik løs og fik en snak om livet som sanger.

Elever hyggede sig med turnering

Nogle elever på IBC deltog i dag i en turnering, hvor de spillede BezzerWizzer. Der var nogle gode præmier på højkant og arrangementet var en del af de landsdækkende turneringer, som Bezzerwizzer og Politiken står for.

Store jobdag i Legoland

Fredag og lørdag var der mulighed for at søge et af de mange ledige jobs, der skal besættes til den kommende sæson i Legoland. Mange jobsøgere tog turen forbi hotellet i Billund, hvor der blev snakket om mulighederne.